NO_Max_Header-1920x550.jpg

Maximera resultatet: Med Express Pro Max

Effektiva kardborremoppar redo för framtiden

UTVECKLAD TILL MAX
Vi tror att ständig förbättring är vägen till perfektion. Vi har maximerat funktionaliteten och hållbarheten i alla delar. Unika materialval och strukturer ger minsta möjliga påverkan på kropp och miljö.

TESTAD TILL MAX
Under lång tid har material och strukturer testats, allt för att maximera resultatet hos de slutliga mopparna. Det vi idag presenterar är framtidens moppar; Bästa effektivitet och högsta kapacitet – det ger mer rengöringsförmåga per mopp.

HÅLLBAR TILL MAX
35 % återvunnet material. Lång livslängd – testat för 500 tvättar. Tillsammans ger det minsta möjliga uttag av nya råvaror och minskade CO2-utsläpp.

Lägg till att mopparna är tillverkade i Europa, vilket ger korta transporter och ledtider samt ökad leveranssäkerhet.

SÄKERHET TILL MAX
Hygien är en viktig del i dagens rengöringsutmaningar. Självklart så är samtliga Max moppar testade på oberoende testinstitut; bevisad upptagning av virus och bakterier med upp till 99,99%.
Max är utvecklad för att klara svanenmärket 3.1. Ansökan är inlämnad. Senaste status om vår ansökan kommer vi publicera här - så snart vi har något nytt.

MAX - MINIMERAR DIN TOTAL KOSTNAD!
Express Pro Max - är prisvärda moppar för den miljömedvetne. Lägsta pris över tid - det leder till nya affärsmöjligheter.

MAX PERFORMANCE

MAXIMERA RESULTATET