Bevisad produktkvalitet

Välj Vileda Professional

Merparten av Vileda Professionals städutrustning utvecklas och tillverkas internt. Det gör att vi kan leva upp till de högsta kvalitetskriterierna. Våra globala produktionsanläggningar är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Det innebär att alla produkter från Vileda Professional håller jämn kvalitet, vilket minskar riskerna i din dagliga verksamhet.

Produkter utöver det vanliga

Vi är föregångare inom innovation med en standard utöver det vanliga. Det är det som skiljer oss från våra konkurrenter. Vi väljer inte enkel och billig masstillverkning – och det gör inte våra kunder heller. Vi levererar lösningar anpassade till dina behov och önskemål. 

I princip alla våra produkter testas av oberoende testinstitut – vårt utbud består av kvalitetsprodukter med bevisad hållbarhet och pålitlighet.

Kvaliteten stannar inte vid produkterna

Lösningar från Vileda Professional är så mycket mer än bara en produkt: Produkter kan förändras över tiden, men vår erfarenhet om och kompetens inom städbranschen kan inte ersättas lika lätt. Det är därför vi har en bred bas med nöjda kunder som förlitar sig på:

  • framstående innovation
  • expertis inom städlösningar
  • produkteffektivitet
  • optimal användningskostnad.

Kostnaden är inte hela värdet

Det lönar sig att välja kvalitet från Vileda Professional. Du kan spara både tid och pengar med ökad produktivitet, enkel användning och ett hygieniskt rent resultat. 

Alla våra produkter har dessutom ett tydligt hållbarhetsfokus eftersom vi vill att de ska hålla längre än andra jämförbara lösningar. Det innebär färre utbyten av produkter och därmed lägre totalkostnader – med minimal påverkan på miljön.

Arbeta smartare, inte hårdare

Ergonomi utöver det vanliga

Långa städpass sliter på kroppen. Vårt mål är därför att hjälpa människor att arbeta smartare, inte hårdare. Därför tar vi också hänsyn till ergonomin redan i utvecklingsfasen när vi tar fram en ny produkt. Det är anledningen till att våra redskap enkelt kan anpassas och justeras för att passa alla individuella behov. Stativ och teleskopskaft med prisbelönad ergonomisk design, minimerad vikt och låg friktion minskar risken för förslitningsskador. Vi erbjuder dessutom omfattande utbildningar i hur våra produkter ska användas ur ett ergonomiskt perspektiv, för att rengöringsarbetet ska kunna utföras på ett så skonsamt och bekvämt sätt som möjligt.