Rengöring av hotell, restaurang, kafé och pizzerior med Vileda Professional

Du får aldrig en andra chans att göra ett bra första intryck

HOTELL / KONFERENS – Öka din rumsbeläggning, minska dina kostnader.
Vistelsen är upplevelsen! Som gäst vill man uppleva det bästa och det är mervärden som räknas. Att välkomnas av en ren och lyxig känsla, i allt från stolarna i lobbyn till det fläckfria badrummet.

Genom att höja ”hygienstandarden” så stärker du känslan av ett rent och fint hotellrum - nöjda besökare stärker gästlojaliteten – de kommer tillbaka. Vi kan hjälpa dig att höja rengöringseffektiviteten och nå detta mål. 

RESTAURANG/CAFÈ/PIZZERIA – håll ”oönskade” gäster borta!
Oavsett om det är på ett 5-stjärningt hotell eller den lokala kvarterskrogen, så är en hög hygiennivå och bra livsmedelssäkerhet avgörande för att upprätthålla ett långsiktigt gott rykte. Det är inte bara att gästerna ska må bra och vara nöjda, utan det ställs även tuffa lagar och regler på både nationell nivå och EU-nivå som påverkar hela restaurangbranschen. Rätt rengöringsprodukter välkomnar kunderna och håller de oönskade ”gästerna” borta.

Rengöring med största möjliga effektivitet: Håll tempot uppe!
Inom alla områden där era gäster rör sig – gäller det att man hela tiden håller golv, bord och alla andra ytor ovan golv rena så fort som möjligt, utan att kompromissa med kvaliteten eller störa gästernas upplevelse. Det gäller att hålla en hög hygiennivå och ta bort spill. Men det är en stor skillnad på att städa snabbt och att städa effektivt. 

För att kunna möta de höga kraven erbjuder vi effektiva och säkra produkter och rengöringsmetoder för både hotell och restauranger som ger betydligt snabbare resultat. Resultatet är bättre hygien på kortare tid med en mindre insats. 

Vi erbjuder gedigen och hållbar städning

 • Du kan lita på ett högt rengöringsresultat som syns med blotta ögat
 • Våra mikrofiberprodukter överensstämmer med högsta hygienstandard
 • Alla våra produkter är enkla att använda och uppfyller högsta ergonomiska standard
 • Vi utbildar vår personal i ergonomi och effektiva rengöringsmetoder – så att vi kan ger er bästa råd och tips
 • Vi erbjuder ett hållbart koncept både vad gäller miljö och slitstyrka – läs mer längre ned på denna sida 
 • Redskap av hög kvalité – där de flesta produkter är färgade

Hållbarhet - inte bara en god sak, utan även en god affär

Förutom att möjliggöra en god arbetsmiljö för personalen arbetar vi hårt för att göra våra lösningar så hållbara som möjligt. Vi gör detta inte bara för att hållbarhet är en växande trend, utan för att försäkra oss om en så låg miljöpåverkan som möjligt.

Vi tillhandahåller koncept som bidrar till mindre konsumtion av kemikalier och vatten samt mindre användning av råvaror.

Låt oss bevisa vårt engagemang:

 • Vi uppvisar en konstant energibesparing i våra fabriker
 • Vi har mikrofiberdukar och -moppar med återvunnet material.
 • Vi Svanenmärker våra produkter.
 • Vi erbjuder effektiva och hållbara produkter – med lång livslängd upp till 1000 tvättar och både högre effektivitet och kapacitet än likvärdiga dukar och moppar. Det gör att färre produkter behövs under hela kontraktstiden. Det är bra både för miljön och ekonomin.
 • Våra produkter fungerar utmärkt med bara vatten – tillsätt rengöringsmedel bara om det har en unik uppgift att lösa. Det bästa för alla är låta moppen / duken få göra jobbet. 
 • Vi har egna produktionsanläggningar i Europa där vi följer europeiska lagar och regler.
 • Korta transporter sparar bränsle och minska CO2 utsläpp.
 • Vi använder effektiv och återvunnet förpackningsmaterial för att skära ner på onödigt avfall.
 • Alla våra produktionsanläggningar är certifierade både vad gäller kvalitet, miljö och arbetsmiljön.

BRA ATT VETA!
Vi erbjuder moppar och dukar av mikrofiber som effektivt avlägsnar upp till 99,99 % av bakterierna i kök och andra områden för livsmedelshantering utan behov av rengöringsmedel, samt färgkodade dukar som har visat sig effektiva vid systematiska, hygieniska rengöringsprocesser. 
Vanligt engångsmaterial som inte är tillverkat av mikrofiber lever inte upp till branschens krav. Genom att byta till mikrofiberprodukter kan du minska avfall, kostnader och mängden rengöringsmedel.
Säkerhetsgolv kräver till exempel speciella rengöringsmetoder för att vara rena och säkra. 
Att införa systematiska rengöringsmetoder och förhindra korskontaminering är avgörande delar inom HACCP och livsmedelssäkerhet. Det mest grundläggande sättet att undvika krosskontaminering är att skilja på färska och färdiglagade livsmedel och att använda färgkodad rengöringsutrustning. 
Oavsett om det handlar om kraftfull rengöring, punktinsatser eller att torka upp spill har vi en lösning för snabb, effektiv och hygienisk rengöring.