Picture's description

Moppsystem

80 % av den totala städtiden går till golvrengöring, därför är det viktigt att välja rätt system som hjälper dig spara tid. Med mer än 40 års framgång i branschen är Swep System hjälten bland våra olika moppsystem. Att välja Swep System innebär att du städar riktigt rent med gott samvete. 

Men ett golvsystem kan inte alltid tillgodose alla behov – saknas tvättmöjlighet eller är objektet litet så passar det ibland bättre med ett modernt svabbsystem/minimoppar. Här nedan hittar du samtliga våra moppsystem. 

Filtrera efter
Moppar & dukar passande för :
Typ av mopp :
Rekommendation efter städyta :

Skaft

Skaft för alla tillfällen! Välj - Vario, ett prisvinnande färgkodat teleskopskaft eller SprayPro Inox med inbyggd tank för extra fukt - oavsett val så passar de till marknadens alla moppsystem

Läs mer

Swep Duo System

Swep Duo den absolut bästa lösningen för effektiv daglig golvrengöring. Den dubbelsidiga moppen mer än dubblar städytan och ökar flexibiliteten. Välj rätt mopp, med rätt metod i rätt storlek och du vi lovar att du optimerar tiden.

Läs mer

Swep Single System

Vi vet att vissa utmaningar kräver experthjälp. Vilken experthjälp som behövs variera med uppgiften. Swep Single System består av olika moppar med unika egenskaper för t.ex. trappor, entréer, utläggning av polish och säkerhetsgolv.

Läs mer

Express Pro System (kardborremoppar)

För dig som föredrar kardborremoppar – välj Express Pro - välj marknadens mest effektiva mikrofibermoppar med bästa rengöringsförmåga.

Läs mer

ClickSpeed System

ClickSpeed kombinerar styrkan i ett bra moppsystem med enkelheten och flexibiliteten hos en duk. Systemet är enkelt att lära sig och hantera - klick och du kan börja städa. ClickSpeed är lämpad för både små och större objekt.

Läs mer

Golvdukar

Här hittar du våra olika golvdukar som passar till olika typer av rengöringsmetoder och system - allt från engångsdukar som binder damm till Mop’n Dry - vår smalaste mopp.

Läs mer

Tillbehör till golvrengöring

Bra tillbehör som underlättar den dagliga golvrengöringen – moppboxar och sil för förpreparering, Gnuggis och dänkflaska för tuffa tag på fläckar.

Läs mer

Minimoppar och Svabbsystem

Vi erbjuder moderna svabbsystem som är enkla att använda. Används med fördel på mindre objekt eller där det saknas tvättmöjligheter till exempel butiker, bensinmackar, pizzerior, restauranger

Läs mer