Bra blir ännu bättre i samarbete med oss

Visserligen är våra produkter lätta att förstå och lätta att använda, men vi vet att du får ut maximalt av både produkter och personal om vi tillsammans analyserar behoven och sedan föreslår de bästa lösningarna – från utbildning till genomförandet.

Självklart är du expert på städning, men vi delar gärna med oss av våra erfarenheter. Vi erbjuder dig en strukturerad process, du väljer själv antingen delar eller hela vårt erbjudande.

1 Lyssna på kunden
Första steget är att samla in all nödvändig information om städuppdraget och förutsättningarna för kontraktet eller uppdraget.
2 Analys/förslag
Vi analyserar insamlade fakta och gör ett förslag, optimerat i förhållande till objektet, utmaningarna och förväntat rengörings- och ekonomisktresultat.
3 Utbildning
Utifrån den förslagna lösningen jobbar vi fram ett utbildningspaket, som hjälper din personal att omsätta de teoretiska förutsättningarna till praktisk städning. 
    
4 Implementering
Dags för sanningens ögonblick. Nu ska produkterna visa och bevisa att städningen är både effektiv och kostnadseffektiv - vi finns med för att säkerställa att produkterna och lösningarna används på ett korrekt sätt.
5 Support
Oavsett vilken typ av support du behöver under kontraktstiden, så finns vi redo att ge den hjälp som behövs. Eller om det gäller att optimera ett befintligt uppdrag, alternativt att ge stöd i en ny kontraktsrunda. 

Välj oss och förstärk ditt företags image!

Vi ökar dina chansen att vinna nya kontrakt genom att du kan visa för kunder och presumtiva kunder att du alltid ligger i frontlinjen för effektiv och kostnadseffektiv städning.
Kontakta oss – vi hjälper dig!