Vileda Professional 

Vileda Professional utvecklar och tillverkar ledande städlösningar för professionella användare inom många olika verksamhetsområden, till exempel hälso- och sjukvård, kontrollerade miljöer, kontor, skolor samt hotell, restaurang och storkök. 

Efter mer än 70 år i branschen känner vi väl till behoven hos de professionella användarna inom dessa områden. Våra lösningar erbjuder en snabbare och mer effektiv städning till en lägre totalkostnad. Innovation inom städning, baserad på hållbarhet, har alltid varit Vileda Professionals främsta fokus i det dagliga arbetet.

Med säljkontor i alla större europeiska länder, Nordamerika och Asien, samt ett stort nätverk av återförsäljare, finns vi representerade över hela världen.

Innovation inom städning med användaren i centrum

Vi vill att du ska lyckas

Vårt mål är att du ska lyckas, både idag och i framtiden. Det målet når vi genom att leva upp till dina nuvarande krav, samtidigt som vi tar hänsyn till framtidens behov. 

Därför erbjuder vi högkvalitativa metoder, system och processer för alla aspekter av ditt arbete – och dessutom stora möjligheter till anpassning. På så sätt hjälper vi dig att bredda ditt erbjudande till kunderna, stärka din profil och öka personalens effektivitet idag, samtidigt som vi utrustar dig med städsystem som enkelt kan anpassas till morgondagens behov.

Att redan nu säkra för framtiden är bara en del av vår genomgående strävan efter perfektion, när det gäller teknik och innovation såväl som kvaliteten på våra produkter, processer och tjänster.

Vi nöjer oss aldrig    

Ett företag som inte ständigt är på tå hamnar med all säkerhet efter. Därför arbetar vi kontinuerligt med att förbättra och förändra våra framgångsrika koncept för att bli ännu bättre på det vi gör. 

Vi träffar våra kunderna i deras egen miljö och hittar lösningar för deras specifika behov för en enklare, snabbare och mer effektiv städning. 

Vårt huvudkontor finns i Weinheim i Tyskland, precis bredvid Freudenbergs centrum för forskning och utveckling.   

Vi kan marknaden

Vi har stor kunskap om din marknad, och har under många år utvecklat och tillverkat ledande städlösningar. Med det som vår utgångspunkt, erbjuder vi flera fördelar som lyfter fram vår kompetens och erfarenhet i den professionella städbranschen:

  • Vi tillverkar produkter för städning och rengöring inom flera olika branscher och har nöjda kunder över hela världen.
  • Forskning och utveckling sker internt med patenterade tekniker och i enlighet med de högsta kvalitetsstandarder.
  • Ergonomi, funktion och design är våra främsta fokusområden i produktutvecklingsfasen.
  • Våra produkter håller högsta effektivitet och prestanda.
  • Vi är måna om att våra lösningar är globalt hållbara.
  • Varumärket Vileda Professional är en del av Freudenberg Group, en internationell teknikkoncern som stöttar både sina kunder och samhället med framåtsträvande innovationer.