Rengöringslösningar för hälso- och sjukvård från Vileda Professional

Hantera hygienutmaningarna

På sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden är hygienen avgörande, särskilt under perioder när det är stor infektionsrisk. En hög hygiennivå leder till bättre hälsa och välbefinnande, och kan ofta vara skillnaden mellan liv och död. En hygienisk ren miljö med maximal smittskyddskontroll är därför avgörande. 

Vileda Professional ger dig det som krävs för att få en högre hygiennivå och minimera infektionsrisken till en låg totalkostnad. Våra flexibla och effektiva rengöringskoncept för hälso- och sjukvårdsanläggningar kan användas i många olika typer av specialområden. De kan dessutom anpassas till dina specifika behov och önskemål. 

Få en hög hygiennivå med Vileda Professional. Kontakta oss för ett skräddarsytt erbjudande.

Bevisat effektiva lösningar mot bakterier och infektioner

Vår kunskap om städning inom hälso- och sjukvården är din fördel

Vileda Professional har mer än 50 års erfarenhet och känner väl till städbehoven inom hälso- och sjukvården. Under åren har vi utvecklat, tillverkat och försett hälso- och sjukvården med ledande rengöringslösningar. Vi är experter på hygienisk rengöring. 

  • Forskning och utveckling: Vi kan reagera snabbare på marknadens villkor och dina behov.
  • Vi använder patenterade tekniker: Vi utvecklar våra produkter med de senaste teknikerna för att inte bara leva upp till, utan också överträffa, branschstandard.
  • Vi erbjuder produkter av högsta kvalitet: För att ge våra kunder långsiktigt värde har våra produkter längre livslängd än genomsnittet på marknaden, och erbjuder därmed också enastående lönsamhet.

Dra fördel av våra systematiserade metoder 

När det gäller hygienisk rengöring måste alla delar av processen vara lika starka: produkter, kunskap och användning. När du samarbetar med oss kan du vara säker på att du får en systematiserad metod för effektiv rengöring eftersom vi tar hänsyn till hela processen.

Avlägsna bakterierna effektivt med våra mikrofiberprodukter

”När patienter får möjlighet att välja sjukhus är det första kriteriet självklart läkarnas förmåga och kunskaper. Men så många som 97 % av patienterna valde ”rent sjukhus och rena patientrum” som det näst viktigaste kriteriet.” (Bertelsmann study, 2006).

Därför erbjuder vi moppar och dukar av mikrofiber som effektivt avlägsnar bakterier. Oberoende tester visar att 99,99 % av bakterierna avlägsnas med våra produkter.

Vileda Professional innehar dessutom alla relevanta certifikat för moppar och dukar. Vi erbjuder också engångsmaterial för objekt med höga hygienkrav och utrymmen utan tvättmöjligheter.