Swep System


Produkter: Swep System

Swep System

Vileda Professional presenterar nästa generations marknadsledande moppsystem 

Framgång kommer inte av en slump. Redan när Swep lanserades på 70-talet var succén omedelbar. Med våra erfarenheter och kunskap har vi nu utvecklat den nya generationens Swep – i en helt ny klass. Swep är det ultimata moppsystemet som gör att du klarar av att göra allt på en gång: att uppnå utmärkta rengöringsresultat med minimal påverkan på miljön och ergonomin samtidigt som du sparar energi, resurser, kostnader och tid.

Den nya generationens Swep Pro överträffar den nuvarande marknadsstandarden på alla områden, och erbjuder en rad fördelar:

  • Swep Pro är externt certifierade inom hållbarhet, ergonomi och högsta kvalitet
  • Swep Duo r-MicroTech Pro har en patentsökt konstruktion som erbjuder mer än 25 % mer rengöringskapacitet jämfört med marknadens andra ledande moppar, och det samtidigt som den väger mindre och absorberar mer.
  • Swep Duo r-MicroCombi Pro och Swep Duo r-MicroPlus Pro erbjuder ännu högre smutsupptagningsförmåga och bättre anpassningsförmåga till strukturerade golv tack vare det unika bikupemönstret i 3D, borstfibrer i den skurna mikrofibern
  • Marknadsledande i hållbarhet – upp till 1 000 tvättar
  • Flexibelt - ett utökat utbud av storlekar i systemet – 35, 50, 65 och 85 cm moppar och stativ.

Vill du få mer information om Swep Pro? Kontakta oss nu!

Rengör mer, med mindre.

Effektiv dubbelsidig rengöring! Högre kapacitet tack vare snabbt byte av moppsida, flera moppbredder, återvunna och högpresterande mikrofibrer – allt synkroniserade för att ha en minimal påverkan på miljön.

Rengör djupare, med bättre resultat.

Högteknologiska mikrofibrer och garn optimeras med rätt metod till alla typer av uppgifter. Unik 3D struktur. Ny kombination med garn och skuren mikrofiber. Tar upp till 99,99% bakterier och virus. Synkroniserad för att ge ett hygieniskt rent resultat. 

Rengör enklare, med en grönare effekt.

Swep System är det hållbara valet! Moppar tillverkade av upp till 60 % återvunnet material. Mikrofibermopparna är certifierade med det Svanen, Swep r-Moppstativ innehåller upp till 45 % återvunnet material och är certifierad med Plastica Seconda Vita. Synkroniserad för att göra minsta möjliga ekologiskt fotavtryck.

Lär dig mer om Vileda Professional’s inställning till hållbara rengöringslösningar! Läs mer på vår hållbarhetssida "CLEAN  MEETS GREEN"

Rengör lättare, med bättre ergonomi.

Optimera städningen med rätt bredd, rätt matrial, rätt metod för din utmaning – helt enkelt rengör större yta med mindre kraft på samma tid. Certifierad av Ergo Cert som ett ergonomiskt rengöringssystem. ErgoCert är första organisationen i Europa som skapats med syfte att certifiera ergonomiska egenskaper på arbetsplatser, arbetsstationer och produkter för daglig användning.

Rengör smartare, med lägre totalkostnad.

Synkroniserad in till minsta krona! Lång hållbarhet – klarar upp till 1 000 tvättar -> en investering som lönar sig i längden. 25 % mer kapacitet tillsammans med två moppsidor på varje mopp -> kräver färre moppar i drift och hantering. Fler bredder -> högre kapacitet på samma tid.  

Swep Single och Swep Duo – två av marknadens mest hållbara moppsystem

Swep Single - Original fickan! Redan när Swep Single (Classic / HS / High Speed) lanserades så var systemet banbrytande, det var marknadens första förpreparerade moppsystem som satte en helt ny standard i städbranschen. Fortfarande idag så slår Swep Single de flesta mopparna på marknaden vad gäller effektivitet och hållbarhet (både som bästa miljöalternativ och bästa alt längsta livslängd).

Swep Duo – dubbelt så smart! Två sidor på en mopp optimerar flexibiliteten och sänker den totala kostnaden. I en bransch där effektivitet är A och O är det ytterst viktigt att jobba med ett system som minimerar dötiden. Ett dubbelsidigt system med tekniskt avancerad mikrofibertextil har en maximal kapacitet att bära smuts, vilket minimerar moppbyten och låter användaren fokusera på själva städuppdraget.

• Två sidor på en mopp – dubblerar städytan
• 5 % snabbare moppbyten än traditionella moppar
• 30 % lägre tvätt-/hanteringskostnad
• 30 - 40 % fler moppsidor per tvätt
• Mer än 50% lägre investeringskostnad

Vi är redo för framtiden. Är du? Kontakta oss nu så berättar vi mer!