Swep Single r-MicroTech

Swep Single r-MicroTech - 30 % återvunnet material. Högsta rengöringsförmåga.

r for responsibility, r for resources, r for recycled eller helt enkelt r för ansvaR, r för Råvaror, r för åteRvunnen.

Vår avsikt som världsledande inom rengöringslösningar är att tillhandahålla hållbara och miljövänliga rengöringslösningar. Produkter och lösningar som bidra till en hälsosam värld. Vårt nya sortiment märkta med en r, där ”r” står för ansvar, återvinning och resurser, är produkter som bygger på idén om ett hållbart och pålitligt rengöringsresultat.

Hållbar rengöring med ett hygieniskt rent resultat - fördelarna med Swep Single r-MicroTech

Swep Single r-MicroTech - Originalfickan! Mikrofibergarnmopp med upp till 30% återvunnet material. Moppen är lika effektiv och hållbar som tidigare, den glider lätt utan ansträngning.

Swep Single r-MicroTech kan användas med det patenterade Swep Duostativet som i 35, 50 och 75 cm bredd eller det traditionella Swep Single Stativet i 50 cm. 

  • Love it clean: 30% återvunnet material – 3,5 PET-flaskor ger en 50 cm mopp
  • Moppen tar upp till 99,99% av Bovine Coronavirus (testats i ett tredjepartslaboratorium på vinylyta)
  • 100% Hållbar - den långa livslängden ger ett lågt andväningspris
  • Formstabil - moppen krymper inte vilket gör det lätt att ta av och på
  • Välj rätt bredd och spara upp till 30% tidsåtgång
  • Swep Single r-MictoTech kombinerar bästa rengöringseffekt med låg friktion - städarbetet blir lättare och mer effektivt

Hållbara och slitstarka rengöringsprodukter från Vileda Professional

Utvecklingen av våra ”Love it Clean” produkter är ett bevis på vårt åtagande om återvinning, säkerhet och ett effektivt rengöringsresultat, samtidigt som hållbarheten ligger i fokus så prutar vi inte på resultatet eller slitstyrkan.

LEADER: vi använder 3,5 PET-flaskor (0,5 l) till en Swep r-MicroTech mopp, 50 cm det gör att moppen är en del av ett cirkulärt system. Vi minskar även behovet av kemikalie- och vattenförbrukningen då moppen är lika effektiv som tidigare och framför allt passar mycket bra i ett förpreparerat moppsystem.

PERFORMANCE: Swep Duo r-MicroTech Mop är tillverkad av upp till 30% återvunna material. Processen att välja rätt mikrofibermix i garnet är viktigt, det är framtaget för att ge bästa prestanda – vad gäller resultat, kvalitet och ergonomi.  Så även utan användning av rengöringsmedel kan du lita på oöverträffade hygieniska rengöringsresultat med upp till 99,99% avlägsnande av virus från ytan.

ERGONOMIC: Swep r-MicroTech moppar är lätta att använda, de glider lätt över ytan. 

RECOGNITION: Swep Single r-MicroTech står för högsta rengöringseffektivitet, bevisad ergonomi och hållbarhet. De har även klarat alla de tuffa kraven från Svanen, vilket understryker att de är säkra för både de som producerar och använder mopparna.

Letar du efter hållbara och gröna rengöringsprodukter? Vi erbjuder en mängd hållbara produkter. Kolla in vår “Love it Clean” -märkning på alla våra hållbara produkter. Beställ vår Swep Single r-MicroTech nu!

Swep Single 75 cm

Swep Duo Frame 75 cm


Swep Duo stativet på 75 cm finns tillgängligt med produktnummer 116868. De nya Swep Duo r-stativen är kompatibla med 35 cm och 50 cm r-MicroTech Single mopparna.

Namn Storlek (cm) Art.nr Fp/Kart Art.nr Fp St/Fp
Swep Duo Mopplatta 75 cm 75 116868 10 145300 1
Swep Single r-MicroTech Mop (CC) 50 169361 30 169362 1
Swep Single r-MicroTech Mop (CC) 75 169369 10 169370 1