Swep Duo r-MicroTech

Swep Duo r-MicroTech Mop by Vileda Professional - Dubbelt så smart och 30% återvunnen

r for responsibility, r for resources, r for recycled eller r för ansvaR, r för Råvaror, för åteRvunnen. 

Vår avsikt som världsledande inom rengöringslösningar är att tillhandahålla hållbara och miljövänliga rengöringslösningar. Produkter och lösningar som bidra till en hälsosam värld. Vårt nya sortiment märkta med en r, där ”r” står för ansvar, återvinning och resurser, är produkter som bygger på idén om ett hållbart och pålitligt rengöringsresultat.

Hållbar rengöring med ett hygieniskt rent resultat - fördelarna med Swep Duo r-MicroTech

Swep r-MicroTech Duo är en dubbelsidig garnmopp tillverkad av upp till 30% återvunnetmaterial. Moppen är lika effektiv och hållbar som tidigare, den glider lätt utan ansträngning. Swep Duo r-MicroTech är förstavalet på ojämna, mycket smutsiga och/eller obehandlade ytor. Används på sjukhus, äldreboende och dagis där höga kravs ställs på hygien, så väl som till skolor, kontor och butiker. Lämplig för torra, fuktiga eller våta metoder.

  • Love it clean: 30% återvunnet material – 3,5 PET-flaskor ger en 50 cm mopp
  • Tar upp till 99,99% av Bovine Coronavirus (testats i ett tredjepartslaboratorium på vinylyta)
  • 100% Hållbar - den långa livslängden ger ett lågt användningspris
  • r-MicroTech och Swep Duo System har testats och validerats som ett ergonomiskt moppsystem av Myontec Ergo Analysis, FI
  • Swep Duo är generellt ca 5 % snabbare än traditionella moppar
  • Välj rätt bredd och spara upp till 30% tidsåtgång
  • Lägre investeringskostnad - dubbelsidig mopp halverar behovet
  • Lägre hanteringskostnad - fler moppsidor i tvätt och transport 

Hållbara och slitstarka rengöringsprodukter från Vileda Professional

Utvecklingen av våra ”Love it Clean” produkter är ett bevis på vårt åtagande om återvinning, säkerhet och ett effektivt rengöringsresultat, samtidigt som hållbarheten ligger i fokus så prutar vi inte på resultatet eller slitstyrkan.

LEADER: vi använder 3,5 PET-flaskor (0,5 l) till en Swep r-MicroTech Mop, 50 cm det gör att moppen är en del av ett cirkulärt system. Vi minskar även behovet av kemikalie- och vattenförbrukningen då moppen är lika effektiv som tidigare och framför allt passar mycket bra i ett förpreparerat moppsystem.

PERFORMANCE: Swep Duo r-MicroTech Mop är tillverkad av upp till 30% återvunna material. Processen att välja rätt mikrofibermix i garnet är viktigt, det är framtaget för att ge bästa prestanda – vad gäller resultat, kvalitet och ergonomi.  Så även utan användning av rengöringsmedel kan du lita på oöverträffade hygieniska rengöringsresultat med upp till 99,99% avlägsnande av virus från ytan.

ERGONOMIC: Swep r-MicroTech moppar är lätta att använda, de glider lätt över ytan. Oberoende tester har genom en ergonomianalys hos en tredje parts testinstitut validerat Swep Duo r-MicroTech till ett ergonomiskt moppsystem.

RECOGNITION: Swep Duo r-MicroTech står för högsta rengöringseffektivitet, bevisad ergonomi och hållbarhet. De har även klarat alla de tuffa kraven från Svanen, vilket understryker att de är säkra för både de som producerar och använder mopparna.

Letar du efter hållbara och gröna rengöringsprodukter? Vi erbjuder en mängd hållbara produkter. Kolla in vår “Love it Clean” -märkning på alla våra hållbara produkter. Beställ vår Swep Duo r-MicroTech nu!

Swep Duo 75 cm

Swep Duo Frame 75 cm


Swep Duo stativet på 75 cm finns tillgängligt med produktnummer 116868. De nya Swep Duo r-stativen är kompatibla med 35 cm och 50 cm r-MicroTech Duo mopparna.

Namn Storlek (cm) Art.nr Fp/Kart Art.nr Fp St/Fp
Swep Duo Mopplatta 75 cm 75 116868 10 145300 1
Swep Duo r-MicroTech 50 169375 25 169376 1
Swep Duo r-MicroTech 75 169377 10 169378 1