Ergonomisk städning

MicrosoftTeams-image (3).png

Ergonomisk städning

Ergonomisk städning kräver förstklassiga ergonomiska städredskap - Oavsett vad vi anser så är det oberoende tester som ger oss och våra system en trovärdighet

Inom Freudenberg familjen är vi starkt engagerade i att designa och tillverka produkter som tar hänsyn till människors säkerhet, hälsa och välbefinnande och som samtidigt är effektiva, snabba och lätta att använda.

När vi utvecklade nya Swep Pro så lade vi stort fokus på ergonomi. Allt från friktion och effektivitet på mopparna, moppstativ av låg vikt och enkel hantering av moppbyte, till det nya r-Ergo teleskopskaftet. Vi skapade nya generationen av Swep – ett komplett system ergonomisk städutrustning och ergonomiska moppar för ergonomisk städning.

Certifierade ergonomiska städredskap!
ErgoCert är den första organisationen i Europa som skapats med syfte att certifiera ergonomiska egenskaper på arbetsplatser, arbetsstationer och arbetsredskap för daglig användning. Testerna utgick med städpersonal och deras hälsa i centrum - HCD (människocentrerad design). Funktionen utvärderades antropocentrisk dvs. att den fysiskt passar de tänkta användarna och att den har en biomekanisk (naturlig) följsamhet.Samtliga av våra ergonomiska moppar ”Swep Pro”, tillsammans med ergonomiska moppstativet ”r-moppstativ”, och det nya ergonomiska moppskaftet ”r-Ergo teleskopskaft”, likväl som det sedan tidigare prisade Vario Teleskopskaftet har av ErgoCert blivit ”Ergonomicertifierade” som ett ergonomiskt städsystem. Det därtill som en av de allra första ergonomiska moppsystemen och ergonomiska städutrustningen på marknaden.

Vill du veta fler fördelar om Nya Swep – högsta prestanda, hygien och hållbarhet, allt till en låg kostnad per användning? Kontakta då din närmaste Vileda representant: Klicka här
Vill du läsa mer om ErgoCert och ISO 17065-standarden? Gå hit www.ergocert.net

Rengöring. Teknologi. Ergonomi. Optimerad.