Quick 'n Dry

Quick’n Dry är i grunden av samma material som de traditionella Wettexdukarna - 1/3 bomull och 2/3 cellulosa - bara lite tunnare. De extra långa bomullsfibrerna ger en slitstark men på samma gång mjuk och smidig duk. Fibrerna tillsammans med porerna ger maximal uppsugningsförmåga – 15 ggr sin egen vikt.

Quick’n Dry kommer i en 10 m rulle och är enklast att använda tillsammans med Quick’n Dry Box - en dispenser som enkelt monteras på väggen. Quick’n Dry är en ren naturprodukt som är biologiskt nedbrytbar. Tillverkningen är klorfri och färgerna som används är vattenbaserade. Kan tvättas upp 95°C och sedan användas igen.

Quick’n Dry är utmärkt för uppsugning och avtorkning. Passar på alla platser och alla objekt. Tack vare dukens extrema uppsugningsförmåga så lämpar den sig mycket väl i köket och i baren. Torkar torrt och rent i ett enda drag. Quick’n Dry verkar som en svamp men känns som en duk. Duken finns i två färger för färgkodning.

Kundfördelar:

  • Effektiv. Quick‘n Dry sparar tid tack vare dess utmärkta uppsugningsförmåga och att de är enkla att skölja och krama ur. 
  • Praktisk. Alltid klar för användning. Dra ut och riv/skär av till valfri storlek. 
  • Ergonomisk. Dukens låga friktion, höga absorption och smidighet gör att den är snäll mot både händer och leder. 
  • Miljömedvetenhet. Quick’n Dry är en ren naturprodukt som är biologiskt nedbrytbar och kan efter användning läggas på komposten. Tillverkningen är klorfri och färgerna som används är vattenbaserade.
Namn Färg Storlek (cm) Art.nr Fp/Kart Art.nr Fp St/Fp
Quick'n Dry Rulle blå 1000 x 25 100145 4 100746 1
Dispenser grå product.variants.empty.result 129459 4 129460 1
Quick`n Dry Roll gul 1000 x 25 145631 4 145632 1