ClickSpeed Stativ

Snabbt, enkelt och hygieniskt moppsystem

Nya ClickSpeed kombinerar styrkan i ett bra moppsystem med enkelheten och flexibiliteten hos en duk. ClickSpeed-stativet har en unik funktion där magneter håller moppduken på plats. ClickSpeed innehåller två olika mikrofiberdukar:

  • ClickSpeed Moppduk - en stickad duk av polyester och polyamid framtagen för att ge bästa rengörings-effekt med lägsta friktion.
  • ClickSpeed Engångsmopp - med den patenterade novolon strukturen som är utmärkt att plocka upp lös smuts med. Moppen är energiåtervinningsbar.

Kundfördelar

  • Enkelt, snabbt och hygieniskt: Systemet är enkelt att lära sig och hantera. Klick och du kan börja städa. När det är dags att byta mopp är det enkelt gjort - klick - och utan beröring faller den smutsiga moppen i säcken.
  • Bra för ekonomin och miljön: ClickSpeed är ett system som i stort sett inte kräver någon investering Mopp- duken är slitstark och kan tvättas flera hundra gånger vilket ger ett mycket lågt användningspris. Moppdukens låga vikt gör att många dukar får plats i en och samma tvätt. Tvättkostnaden sänks alltså avsevärt men framför allt minskar användningen av vatten och kemikalier.Om mopp-dukarna transporteras eller bärs mellan objekten, tar de liten plats och väger lite.
    Ergonomi: Stativet är lätt och moppbytet sker snabbt och enkelt, helt utan kraft.Moppdukarnas storlek och material är optimerade för att ge lägst friktion.
Namn Storlek (cm) Art.nr Fp/Kart Art.nr Fp St/Fp
ClickSpeed Moppstativ 40 138621 10 138622 1