new-r-micro-header-web.jpg

Vileda Professional presenterar

r-MicroTuff Swift och Swep r-MicroTech mopparna

Minska CO2-utsläppen med de första återvunna rengöringsprodukterna från Vileda Professional.

Hållbarhet är viktigt i vår verksamhet. Med mer än 60 års erfarenhet av branschen vill vi erbjuda våra kunder mer än bara rengöringsprodukter som håller ytorna rena. Produkterna bör även bidra till en renare värld.

Därför skapade vi en helt ny serie produkter märkta med ett “r”, där “r” står för ansvar, resurser, återvinning. Nya r-MicroTuff Swift och Swep r-MicroTech har tillverkats på ett hållbart sätt av återvunnen polyester. 

Vi är stolta att presentera förstklassiga rengöringsprodukter som uppfyller kraven på hållbarhet både vad gäller kvalitet och miljö – produktutveckling som sätter fokus på innovation och ansvarstagande: "Clean meets Green" eller som du hittar på etiketten ”Love it Clean”

r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff-Swift-LIC-305x305.jpg

r-MicroTuff Swift

r-MicroTuff Swift är den första återvunna rengöringsduken från Vileda Professional.
Duken är tillverkad av 100 % återvunnen polyester och ger våra kunder samma överlägsna rengöringskapacitet och hållbarhet som en mikrofiberduk av nytt, ej återvunnet material.

Två PET-flaskor på 0,5 l återanvänds och blir till en r-MicroTuff Swift duk och det utan att hållbarheten försämras. Duken kan tvättas upp till 500 gånger.

Swep r-MicroTech moppar

r-MicroTech-Swep-LIC-305x305.jpg

Swep r-MicroTech moppar

Med samma höga kvalitet som tidigare; högsta rengöringseffekt och kapacitet, hållbarhet tvätt efter tvätt, låga friktion som ger bra ergonomi, presenterar vi nu Swep r-MicroTech Duo och Single – av 30 % återvunnet material. 

3,5 PET-flaskor på 0,5 l återanvänds och blir till en Swep r-MicroTech Duo 50 cm mopp.

Självklart så är de svanenmärkta.

Ett tredjepartslaboratorium har testat r-MicroTuff Swift och Swep r-MicroTech, de konstaterar att produkterna har en överlägsen förmåga att avlägsna virus. Resultat: Både r-MicroTuff Swift och Swep r-MicroTech tar bort upp till 99,99 % av Bovine Coronavirus från vinylytor. Den oöverträffade rengöringseffekten bibehålls även utan rengöringsmedel.

Både duken och moppen står för högsta rengöringseffektivitet, slitstyrka och en hållbar tillverkning, därmed har de tilldelats Svanen. Ett bevis som understryker att de är säkra för både användare och miljön.

Hållbarhet är kanske inte alltid en tydlig produktegenskap, och därför använder vi vår märkning “Love It Clean” för att lyfta fram de mest hållbara produktvalen som r-MicroTuff Swift och Swep r-MicroTech. Märkningen hjälper våra kunder att följa vårt arbete för att minska avfallet och vårt engagemang för att öka återvinningen och förbättra säkerheten.