SE_CleanBrightAward2023_header.jpg

VILEDA PROFESSIONAL
– EN AV TRE FINALISTER "CLEAN BRIGHT AWARD - ÅRETSMILJÖFÖRETAG 2023"

Vi ger oss aldrig när det gäller miljön!

Vi var otroligt stolta när vi 2018 vinn priset som Åretsmiljöföretag av Städsbranschen Sverige. Att vi ytterligare en gång har blivit utsedda till finalist till städbanchens viktigaste miljöpris känns stort.

Nomineringen:
Hos Vileda blir andras avfall till eget råmaterial och aktören återvinner plast till hinkar, boxar och mikrofiberdukar. Andelen återvunnet i sortimentet uppgick i fjol till 39 procent och aktören marscherar nu starkt mot målet att all plast ska till minst 50 procent vara av återvunnet material år 2025. Bolaget är även med och investerar i såväl eget som externt behov av grön el och på många av aktörens fabriker finns solpaneler, inte minst i Norden där fabriken i Salo i stort är helt självförsörjande på grön el. Som del i ett globalt familjeägt företag med höga krav på kvalitet och hållbarhet ser Vileda fram emot att matcha väl även med Svanen 3.0:s nya strikta regler. 

Läs mer om alla finalister - Clean & Facility/Clean Bright Award 2023

LOVE IT CLEAN / CLEAN MEETS GREEN / OCH MYCKET MER...

Vill du veta mer om vårt r-sortiment av återvunnet material? Vill du veta hur vi själva återvinner andras avfall till vårt egna råmaterial? Vill du veta hur vi på våra fabriker tillverkar egen el? Vill du veta mer om MAX - er om ett helt nytt återvunnet koncept?

Möt oss på mässan i Jönköping - MONTER A03:22

LiselottAndersson_finalist_clean-bright-award-2023_780.jpg