Vileda NLC Header pic component.jpg

Oöverträffad kontamineringskontroll, biokontaminationsupptagning och prestanda för borttagning av rester med kraften i unik mikrofiberteknologi. 

Vill du ha en partner som hjälper din anläggning att leverera en Next Level Clean? Våra system hjälper dig att uppnå oöverträffad kontamineringskontroll, biokontamineringsupptagning och rester borttagningsprestanda.

Vileda Professional är världsledande inom utveckling, tillverkning och marknadsföring av innovativa mekaniska rengöringssystem i mikrofiber som används för att rengöra kontrollerade miljöer. Vi betjänar flera marknader inklusive renrum inom läkemedelsindustrin som tillverkar läkemedel, eller läkemedel som är licensierade för användning som mediciner och antar ett program för föroreningskontroll.

hero atf small.png

Vi tänjer hela tiden på gränserna och utmanar gränserna för mikrofibermekanisk rengöringsteknik. Vi gör detta för att utveckla innovativa lösningar som förbättrar dina rengörings- och desinfektionsprocedurer och ger din anläggning en NEXT LEVEL CLEAN, hållbart!

Några av de största läkemedelsföretagen runt om i världen drar nytta av vår lösningsbaserade partnerskapsstrategi för "ren".

Vi tillhandahåller kompletta lösningar för föroreningskontroll inkl. planering, provprogram och utbildning. Våra produkter är vetenskapligt validerade av oberoende testinstitut i enlighet med ISO- och GMP-standarder. Med vår tekniska expertis perfektion från många års erfarenhet hjälper vi dig att uppnå en högre standard och klassificeringar av "ren".

Genom att samarbeta med oss tror vi att ju högre nivåer av biokontaminering som tar upp och avlägsnande av rester vi kommer att hjälpa dig leverera, kan du uppnå din alldeles egna NEXT LEVEL CLEAN.