koronavirus_2.jpg

MicronSolo och SafePlus MicronRoll - två engångsdukar som uppnår högsta betyg i renhet!

Engångsdukar av mikrofiber visar överlägset bättre resultat än rengörings- och desinficeringsservetter utan mikrofiber. Att välja engångsdukar med mikrofibrer ökar din säkerhet. Du både rengör och desinfekterar i ett och samma drag.

I MicronSolo och SafePlus MicronRoll hittar du marknadens första dukar med certifierad upptagning av BoVine corona virus 99.51% och 99,98% av bakterier avlägsnas från ytor, 
utan desinfektionsmedel.

Vileda Professionals mikrofiberdukar (99.99% bakterierreducering*) + desinfektionsmedel = hygienisk ren yta. 

MicronSolo och SafePlus MicronRoll lämnar ytan ren!

MicronSolo och SafePlus MicronRoll lämnar ytan ren!

  • Engångsdukar av mikrofiber visar överlägset bättre resultat
  • Rengör med bara vatten
  • Lägg till rengörings- / desinfektionsmedel för att uppnå  högsta hygiennivån

Två-i-ett!

Två-i-ett!

  • Rengör när du desinificerar

Optimal kombination till ett hygieniskt resultat!

Medlet desinficerar ytan men det är våra dukar som gör rent. De ultratunna mikrofibrerna tränger ner i minsta por och lyfter upp smuts och bakterier. De ändlösa fibrerna binder partiklarna i duken.
Papper, polyester-, bomulls- och viskosdukar klarar inte av att tränga ned och göra rent på djupet. Många gånger smetar de tyvärr bara ut den smuts och de bakterier de löst upp från ytan.

Val av duk beror på situationen och vilka hygienkrav som ställs!


Men där det ställs tuffa krav på hygien och där smitta är en stor risk så rekommenderar vi engångsdukarna MicronSolo eller SafePlus en (klicka här - länk till produktkatalog)

För bästa ekonomi och resultat så rekommenderar vi MicronQuick (klicka här - länk till produktkatalog) en slitstark mikrofiberduk av högsta kvalitet. En duk som gör rent på djupet och som kan tvättas flera hundratals gånger – det ger ett lågt användningspris.