Durable_Wipes_News-Detail-Page-Image-Header-1920-x-550.jpg

Vi fortsätter att ligga i framkant!

Möt r-MicronQuick. Duken med marknadens minsta mikrofiber som nu har blivit ännu "hållbarare". Högsta rengöringsresultat med lägsta miljöpåverkan.

Vårt mål är att varje produkt vi utvecklar ska bidra till en hållbar framtid. Med 70% återvunnet material minimerar vi växthuseffekten. Så tack vare det och våra unika tillverkningsprocesser så ligger vi i nu framkant både vad gäller miljö och funktion.

Självklart så kompromissar vi inte på prestandan eller kvaliten - produkterna ska klara av att göra rent med bara vatten - det ger en låg klimatpåverkan under hela processen, dag ut och dag in. LEADING WITH LESS

r-MicronQuick. 100 % mikrofiberrengöring. 70% återvunnet material.

r-MicronQuick. 100 % mikrofiberrengöring. 70% återvunnet material.

Nya r-MicronQuick är lika effektiv och slitstark som föregångaren. Skillnaden ligger i att polyestermikrofibern nu tillverkas av 100 % återvunnet hushållsavfall - det gör en stor skillnad för klimatet.

Välj våra produkter av återvunnet material - vi prutar inte på kvalitén eller resultatet!
Duken klarar fortfarande av att tvättas 500 gånger. Storleken på fibrerna är den samma – vår patenterade tillverkningsprocess splittrar fibern i 32 delar under ett högt vattentryck, vilket ger så tunna fibrer som 0,075 dTex - det syns på resultatet! De supertunna fibrerna lämnar mycket små vattendroppar kvar på ytan, de dunstar snabbt och lämnar bara ett skinande och luddfritt resultat. Oberoende tester visar att även r-MicronQuick tar upp till 99,99 % av virus och bakterier från ytan, och det med bara vatten.

Love it clean

Love it clean

En hållbar ekonomi kommer inte att skapas av en slump, utan som ett direkt resultat av de åtgärder som vi alla vidtar – både som företag och som användare. Vårt hållbara “r-sortiment“ bidrar till en minskad klimatpåverkan och det utan att göra avkall på resultatet.

“r” står för Responsibility, Resources, Recycled
Eller helt enkelt; vi tar ett stort ansvar för miljön genom att minska förbrukningan av världens resurser. När du hittar en produkt från Vileda Professional med “r” i namnet, då vet du att produkten helt eller delvis är tillverkad av återvunnet material.