WiPro

Allroundduk - tar upp kampen mot bakterierna

WiPro är hygienisk allroundduk som är idealisk för rengöring av målade ytor, sanitetsporslin, matbord, laminatbord, skol-, disk- och arbetsbänkar. Duken används med fördel inom hotell/restaurang/catering där bakterier är en utmaning. WiPro är även utmärkt till objekt där tvättmöjligheter saknas. WiPro är tillverkad av bomull, viskos och polyester med “knoppar” av latex enligt non-wowen-metoden. En perfekt kombination vad gäller hög absorption och ett rent resultat.
 

  • Viskos och bomull, som ger dukens dess utmärkta uppsugningsförmåga.
  • Knopparna på duken rengör effektivt hårt smutsade ytor likt ett suddgummi - utan att repa. Kan ersätta vit skurnylon.
  • Bakterier och mikrober är svåra att skölja ur en duk. För att minimera tillväxten av bakterier i duken tillsätts en mycket liten mängd silver i knopparna. Att tillsätta det endast i knopparna, och inte hela duken, innebär att vi optimerar spridningen av den antibakteriella effekten med minimalt tillsatt mängd silver.
  • Oberoende tester på Hohensteininstitutet i Tyskland visar att duken bekämpar bakterierna som tas upp av duken.

Produktfördelar

  • Säker och hygienisk: WiPro är flexibel och mångsidig. Den kan användas för nästan alla ändamål - utan att repa och med minimerad bakterietillväxt. Att du slipper den dåliga lukten får du på köpet.
  • Valuta för pengarna: WiPro är en slitstark duk med lång livslängd, vilket ger den ett riktigt konkurrenskraftigt användningspris.
  • Effektiv: Knopparna tar effektivt och skonsamt bort fläckar och hårt sittande smuts snabbt. Detta lönar sig varje dag.
Namn Färg Storlek (cm) Art.nr Fp/Kart Art.nr Fp St/Fp
WiPro blå 42 x 36 137001 10 137005 20
WiPro röd 42 x 36 137003 10 137007 20