Dispenser

Quick’n Dry och Soft & Fresh är i grunden av samma material som de traditionella Wettexdukarna - 1/3 bomull och 2/3 cellulosa - bara lite tunnare. De extra långa bomullsfibrerna ger en slitstark men på samma gång mjuk och smidig duk. Fibrerna tillsammans med porerna ger maximal uppsugningsförmåga – 15 ggr sin egen vikt.

Quick’n Dry kommer i en 10 m rulle och är enklast att använda tillsammans med Quick’n Dry Box - en dispenser som enkelt monteras på väggen. Soft & Fresh är en klippt duk.

Ren naturprodukt som är biologiskt nedbrytbar. Lägg duken på komposten och den försvinner inom 8:a veckor. Tillverkningen är klorfri och färgerna som används är vattenbaserade. Kan tvättas upp 95°C och sedan användas igen.

Utmärkt för uppsugning och avtorkning. Tack vare dukens extrema uppsugningsförmåga så lämpar den sig mycket väl i köket, pentryn och i baren - på alla typer av objekt. Torkar torrt och rent i ett enda drag. Quick’n Dry och Soft & Fresh verkar som en svamp men känns som en duk. Duken finns i två färger för färgkodning.