Breazy

En ”endagsduk“ med mikrofiber

Breazy är en effektiv allduk med mikrofibrer. Används med fördel där tvättmöjligheter saknas och till objekt som inte klarar stora investeringar eller där svinn är ett problem. 

Den patenterade Novolon®strukturen (vågmönstret) är en 3D-prägling som kommer till genom  revolutionerande teknologi. 3-dimensionella cylindrar förvandlar genom värmeprägling ett platt underlag till denna 3D-produkt!

Strukturen gör att smutsen plockas upp och läggs i de små fickorna medan mifrofibrerna rengör på djupet. Du får ett enastående rengöringsresultat! 

Kundfördelar

  • Valuta för pengarna.
    När det gäller rengöringsresultatet så utklassar Breazy alla andra typer av engångsmaterial och alldukar. Det är också enkelt att räkna ut hur många dukar du behöver för varje objekt och månad, vilket innebär att kostnaden sprids vartefter dukarna används.
  • Rent resultat.
    Breazy är en naturlig del i vårt rengöringssystem på objekt där det ställs tuffa krav på ett riktigt rent resultat och där tvättmöjligheterna är begränsade. Det är bevisat av ett oberoende institut att Breazy reducerar 96,3% bakterier i ett enda drag.
  • Inga tvättmöjligheter behövs.
    Breazy behöver inte tvättas eller förprepareras. Saknas tvättmaskin så är det bara att ta fram en ny när så behövs.
Namn Färg Storlek (cm) Art.nr Fp/Kart Art.nr Fp St/Fp
Breazy allduk blå 35 x 35 161610 12 120124 25
Breazy allduk röd 35 x 35 161611 12 161617 25