US Pro Extra Hink 10L

Ett svabbsystem med snygg design och smarta lösningar

UltraSpeed Pro Ready to Go Kit innehåller allt som behövs för att komma igång: en vagn, en hink med press, ett skaft och stativ samt en r-MicroSpeed Max mopp. UltraSpeed Pro kan även snabbt göras om till ett system med dubbla hinkar - Extra hink och Körhandtag finns som tillbehör.

UltraSpeed Pro är ett modernt svabbsystem som är enkelt att använda. Används med fördel på mindre objekt eller där det saknas tvättmöjligheter till exempel butiker, bensinmackar, pizzerior, restauranger, kontor etc.

UltraSpeed har en låg investeringskostnad. Systemet är ergonomiskt tack vare att alla delar är optimerade för att väga så lite som möjligt. Teleskopskaftet justeras enkelt till alla uppgifter och handtaget på pressen kräven ingen kraft för att pressa ur vattnet. Körhandtaget underlättar förflyttning av vagnen och systemet är lätt att använda. Ingen utbildning krävs.
 

Till UltraSpeed Pro finns fyra olika moppar:

  • r-MicroSpeed Max: för högsta rengöringseffekt på alla typer av golv - skuren mikrofiber med unik struktur och franskappa rund moppen.
  • r-MicroLite Max: Optimal hygien - tar den minsta smutsen - utmärkt till alla typer av släta golv. Skuren mikrofiber med unik struktur.
  • r-Triomopp: en all-roundmopp för den grövsta smutsen - öglor i olika färger och material för olika funktiner - mikrofibrer som rengör på djupet, polyester som minimerar friktionen och bomull som ger moppen absorbtion.
  • Safetymopp: en “tuff” skrubbmopp som löser upp och tar med smutsen från säkerhets- och halkfria golv.