V-Mat Duo

Kompakt hybridmatta med både skrap- och torkfunktion.

V-Mat Duo är en entrématta som passar perfekt i butiker, kontor och hotell med höga krav på både effektiv smutsbegränsning och kompakta mått. Basen i V-Mat Duo är en utvecklad variant av marknadens stabilaste och mest effektiva skrapmatta: V-Mat. På toppen ligger, en högabsorberande, snabbtorkande och slitstark textilmatta.

V-Mat Duo Plus är uppbyggd av 25 x 25 cm stora moduler (14 eller 20 mm tjocklek) som monteras efter kundens önskemål.

Kundfördelar

  • Mindre att städa: Undersökningar visar att cirka 80% av smutsen på golvet i ett vanligt kontor kommer utifrån. En effektiv matta som V-Mat Duo kan stoppa hela 80% av den smutsen redan i entrén. Och smuts som inte kommer in behöver inte städas bort. 
  • Enkel att städa: V-Mat Duo har en förstärkt konstruktion. Den har också gjorts så tät att smala klackar inte fastnar. Trots mattans stabilitet är den enkel att rulla ihop när det är dags att städa både golvet och mattan.
  • Enkel att lägga: Modulerna snäpps samman i den form du själv önskar. Skarvarna mellan modulerna går knappt att skönja, tack vare den höga passformen.
  • Snygg och flexibel: V-Mat Duo har en sober och stilren design som håller sig ren och snygg med ett minimum av skötsel. V-Mat Duo kan kombineras med vanliga V-Mat för att åstadkomma en skräddarsydd entrélösning.
Namn Färg Storlek (cm) Art.nr Fp/Kart Art.nr Fp St/Fp
V-Mat Duo grafit/antracit 25 x 25 121070 32 513403 1
V-Mat Duo grafit/antracit 25 x 25 121071 32 513404 1