VP_Interclean_2022_News-Header_1920x550.jpg

VILEDA PROFESSIONAL
– CLEAN. GREEN. CONNECTED.

LET’S INTERACT AGAIN

Som global ledare inom rengöringslösningar för professionell städning, är vi stolta över att presentera banbrytande innovationer på Interclean 2022. Allt skapat för att lyfta din eller dina kunders dagliga rengöring till en ny nivå av framgång. Möt oss och våra innovationer på Interclean 2022, monter 05.307.

CLEAN - Möt nya generationens Swep System!

Ny har vi tagit Swep Duo och Single till en ännu högre klass vad gäller prestanda, effektivitet, ergonomi och hållbarhet. För snabbare rengöring och oöverträffad hygien med minimerad påverkan på miljön och städpersonalen. Hela systemet har blivit ergonomiskt perfekt och kommer med en ny serie moppar och stativ, alla tillverkade av upp till 50 % återvunnet material.

GREEN - En ny serie av effektiva dukar och moppar av återvunnet material

Vi presenterar ett helt nytt sortiment av hållbara städdukar och moppar med upp till 100 % återvunnet hushållsavfall. Den certifierade virusborttagningen är ett bevis att vi inte har kompromissat vad gäller rengöringsprestanda och hygien - helt enkelt ”Clean meets Green”.

CONNECT - EviSense® 

Vi är stolta att EviSense® är en av de nominerade till ”Amsterdam Innovation Award - Smart Technologies & Digitalisation”. Vill du veta mer? Kom till vår monter 05.307 så berättar vi mer.

Interact with us

Vi ser fram emot att få träffa dig personligen. Boka gärna in ett möte med oss som finns på plats: 
Ola Sarvik, +46 70 461 77 18,  ola.sarvik@fhp-ww.com
Johan Tapper, +46 70 312 01 04, johan.tapper@fhp-ww.com
Liselott Andersson, +46 70 461 79 22, liselott.andersson@fhp-ww.com

Väl mött i Amsterdam!