Swep moppstativ

Enklare, mer hygienisk och mer ergonomisk

Swep moppstativ är ett lätt och slitstarkt moppstativ som passar både Swep Duo och Swep Single. Stativet är dubbelsidigt och vändbart med assymetriska ändar som kommer åt på de flesta ställen. Stativet har förstärkt 3D-koppling (leden) för minimering av slitage. Grepphålet ger ett stadigt grepp när moppen träs på. Tillvekat av polypropylen. Swep moppstativ används vid moppning av golv, väggar, trappor och även tak. Den stora fördelen är funktionen som gör hanteringen av moppbytet snabbare, mer hygieniskt och mer ergonomiskt. Swep moppstativ kan även med fördel användas till Swep Single moppar.

Produktfördelar

  • Enkel att använda: Ta tag i fingerstroppen och dra den lätt mot dig. Den lossnar automatiskt den smutsiga moppen från stativet.
  • Hygienisk: Du slipper beröring av den smutsiga moppen då den skall läggas i tvättsäcken. Moppstativet kan även autoklaveras.
  • Förbättrad ergonomi: Eftersom det behövs minimal kraft för att ta av mopparna så besparar du din kropp från förslitningsskador. Mopparna läggs med fördel direkt i tvättsäcken vilket minimerar knäböj då du slipper plocka upp moppen från golvet.
Namn Storlek (cm) Art.nr Fp/Kart Art.nr Fp St/Fp
Swep Duo Mopplatta 75 cm 75 116868 10 145300 1
Swep Duo Plus Mopplatta 50 137878 10 137879 1
Swep Duo Plus Mopplatta 35 143062 10 143063 1